Title of a News Article

Belediyenin bahçesindeki meyveleri onlara dağıttılar...

Belediyenin bahçesindeki meyveleri onlara dağıttılar...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi meyve fidanlığında yetiştirilen üzümleri yaşlılar ve engelli vatandaşlar ile birlikte topladı. İsteyen herkesin fidanlıktan üzüm alabileceğini belirten Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, fidanlığın halka ait olduğunun altını çizdi.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçeler Daire Başkanlığı kontrolünde bulunan meyve fidanlığında yetiştirilerek toplanan üzümler Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediyor. Üzüm hasadına Engelli Koordinasyon Merkezi'nde bulunan engelli vatandaşlar ve YADES Projesi kapsamında hizmet alan yaşlılarla fidanlığa gelen Başkan Beyazgül, vatandaşlarla birlikte üzüm topladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: HALKIMIZ MUTLU OLDUKÇA BİZLERDE MUTLU OLUYORUZ

Toplanan üzümlerin bir kısmının ihtiyaç sahibi ailelere de dağıtılacağını belirterek açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, "Engelli Koordinasyon Merkezi'ndeki engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımız ile birlikte Büyükşehir Belediyemize ait fidanlıktayız. Kardeşlerimizle birlikte doğayla baş başa olmak için burada üzümleri beraber toplayacağız. İsteyen her vatandaşımız iki kilo üzümünü ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyemizin fidanlığından alabilir. Fidanlığımız milletimize ait bir yer. Halkımız mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Ayrıca toplanan üzümlerin bir kısmı da Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü'nde kayıtlı ailelerimize ve bir kısmı da Şanlıurfa Aşevi'ne teslim edildi" dedi.

Ayrıca üzüm hasadına gelen vatandaşlar da kendilerine bu imkanı tanıdıkları için Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.
Vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan çalışmada üzüm dışında mevsimine bağlı olarak elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştirilerek dar gelirli vatandaşlara dağıtılıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142