Title of a News Article

Belsan otobüsü, motorsikleti altına aldı

Belsan otobüsü, motorsikleti altına aldı
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi'nin Belsan şehiriçi otobüsü ile Hüseyin A. yönetimindeki motorsiklet kaza yaptı. 

Alınan bilgilere göre, şehiriçi Belsan otobüslerinin bulunduğu durak yolundan gitmek isteyen 27 FJ 055 plakalı motorsikletin sürücüsü Hüseyin A., yasak olduğunu bile bile bu yoldan gitmek istedi. Ara yoldan çıkarak, otobüs yoluna giren Hüseyin A., seri bir şekilde ilerlemek istedi. Dikkatsizce hareket eden Hüseyin A., ölümden kıl payı döndü. 

Sağ taraftan gelen otobüsü görmediğini söyleyen Hüseyin A., biranda kendini yerde buldu. Motorsikletinin ön kısmı ile otobüsün ön sol tarafına çarparak kaza yapan sürücü, ölümle burun buruna geldi. Otobüs şoförünün motorsikleti görüp yavaşlaması olası bir faciayı önlemiş oldu. Otobüsün altında kalan motorsiklet, uzun bir süre sonra çıkartıldı. 

incemele yapılabilmesi için bir süre beklenildi. Otobüs içerisindeki yolcular bir diğer Belsan otobüsüne tahliye edildi. Kaza esnasında otobüs içerisindeki yolculardan biri, ani fren sonucu kafasını ön cama çarptı, camda Çatlaklıklar oluştu. Meydana gelen kazada motorsiklet sürücüsü Hüseyin A., kolundan hafif yara alarak kurtuldu. Motorsiklet Sürücüsü Hüseyin A., kendisinin hatalı olduğunu ve otobüsü son anda fark ettiğini ifade etti. 

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 




Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195