Title of a News Article

Beyaz masaya gelen talepler bir bir karşılanıyor...

Beyaz masaya gelen talepler bir bir karşılanıyor...
banner206
Haliliye Belediyesi, mevcut yolların onarılması kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Sırrın Mahallesinde kilitli beton parke yenileme çalışmasını gerçekleştirdi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘Haliliye Örnek Bir İlçe Olacak’ sloganıyla başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallerde deforme olmuş tüm yollarda yenileme çalışmasına devam ediyor. Son olarak Sırrın Mahallesinde yol yenileme çalışması başlatan ekipler, burada kış aylarında bozulmuş olan kilitli beton parke yolları yeniliyor. Başlatılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri, “Uzun zaman önce yapılmış olan yollarımız ister istemez bozuluyor. Sağ olsun ekipler sürekli gerekli kontrolleri yapıyorlar. İhtiyaç olan noktalarda yenileme çalışması yapıyorlar. Yol çalışmasının yanında parklarda olsun, yeşil alan da sürekli bakım yapıyorlar. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Ekipler, mevcut çalışmaların yanında 4442263 numaralı Beyaz Masaya gelen talepler doğrultusunda da çalışma yaptıklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 12:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 5 yıl Önce

Başkan birde gel karakoyun deresine bak. Kokudan böcekten . Gecilmiyor. Hemde.. sehirin merkezinde ....

SIRADAKİ HABER

banner195