Title of a News Article

Binlerce metre döşediler

Ceylanpınar'da 2 Ayda 40 Bin Metre Kare Kilitli Parke Taşı Döşendi

Binlerce metre döşediler
banner206

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde sürdürülen kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve Mehmet Altun, Cumhuriyet mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ilçe merkezinde 40 bin metre kare kilitli parke taşı çalışması hedeflediklerini söyledi. Çalışmaların kış ayına kadar devam edeceğini vurgulayan Bayol, iki ayda 40 bin metre kare kilitli parke taşı döşendiğini vurguladı.

Bayol, "Ceylanpınar Belediyesi olarak bu yıl itibariyle mahallelerimizde kilitli parke taşı çalışmaları iki aydır başlamış bulunmakta. Alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizin üst yapısını da kilitli parke taşı yapıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 40 bin metre kare kilitli parke taşı döşedik. Kış mevsimine kadar bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek. 40 bin metre kare kilitli parke taşı döşemeyi düşünüyoruz. Bu çalışmalarımız kademeli olarak devam ediyor. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında kilitli parke taşı döşenmemiş sokağımız kalmayacak." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195