Title of a News Article

BİR AÇIKLAMADA BAYDİLLİ ZİYARETİNDEN GELDİ

BİR AÇIKLAMADA BAYDİLLİ ZİYARETİNDEN GELDİ
banner206
 Son günlerde Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu ile görüştü.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu’yu ziyaret ederek ilçede son dönemde artan elektrik kesintileri konusunda görüştü.

Başkan Metin Baydilli, Şanlıurfa’da özellikle Karaköprü'de yaşanan elektrik kesintileri ve vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılarla ilgili DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu’yu ziyaret ettiklerini söyledi.

Başkan Baydilli, “İlçemizdeki kesintilerin getirdiği sorunları ve vatandaşlarımızın taleplerini İl Müdürümüze aktardık. Kendileri bize yaşanan elektrik kesintilerinin nedenlerini ve arıza noktaları ile ilgili bilgi verdi. Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımızı ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bir an önce çözüm bulunması talebinde bulunduk” dedi.

DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu da Şanlıurfa ve Karaköprü ilçesinde kesintilerin en büyük nedeninin aşırı yüklenmeden olduğunu, Başkan Metin Baydilli’ye illetti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 16:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı
Hacı - 7 yıl Önce

Dünyada böyle bir elektrik kesintisi olmaz yazıklar olsun yılardır urfa nın hali bu kimse kimseyi kandır masın yaw yok urfa elektriğe çok yükleniyormuş ne alaka urfa kurtuluşundan beli tüm Türkiye biliyor ki en sıcak yer sanki bir günlük sıcaklık varda trafo patlıyor deli saçması urfa yı hesaba alan Yok

KEMAL
KEMAL - 7 yıl Önce

ELEKTRİK MEVZUNDAN PEK ANLAMAM AMA TRAFOLARIN SAYI VEYA KİLOWATT DEĞERLERİ AŞIRI YÜKLENMEYİ GİDERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Hakan
Hakan - 7 yıl Önce

Aşırı yüklemeden diyeceğinize alt yapımız yetersiz diyemiyorsunuz. Bir trafo ile 20 apartman besleyeceğinize 10 apartmanı besleseniz bu sorun kalmaz.

Hhh
Hhh - 7 yıl Önce

Aşırı yüklenme diye bir şey yok. Yeterli sistemin kurulmaması diye bir şey var. Ayıptır ayıp!

SIRADAKİ HABER

banner195