Title of a News Article

Böyle şaka görülmedi

UĞUR BUDAK'IN ÖZEL HABERİ

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ne bir hırsızlık olayı yaşandı nede başka bir olay. Güvenlik kameralarına takılan görüntülerde görülen iki şahsın birbirine yaptığı şaka da korkan ismi belirsiz kişi kafasını feci şekilde yaraladı.

Özel bir şirkette çalışan ismi öğrenilemeyen işçi, şirketin deposunda malzemelerde ilgilendiği sırada, patronu tarafından korkutuldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ve kişilerden alınan bilgiler doğrultusunda olayın bir şaka olduğu belirtildi. Şirket sahibi Adem M. tarafından yapılan korkulu şaka sonrası başından yaralanan işçi dakikalarca düştüğü yerden kalkamadığı görüldü. 

Depoda malzemelerle ilgilendiği sırada patronu tarafından yüksek sesle aniden korkutulan işçi,  elindeki kutuyla aniden kalkarak telaşlı bir şekilde koşmaya başladı. Fakat, kaçmak istediği sırada iki adımdan fazla ilerleyemedi. Yaşadığı korku sonrası başını, malzemeleri koyduğu kamyonetin bağaj kapısına çarpınca olanlar oldu. Başına sert bir darbe alan işçi dakikalarda yerden kalkamadı. Patron Adem M. ve diğer işçi arkadaşları ise olaya gülerek tepki verdi. 

işte o yaralamalı şakanın görüntüleri...

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195