Title of a News Article

Bozovalılar tam not verdi...

Bozovalılar tam not verdi...
banner206
 Şehir merkezi bazında Türkiye’nin en büyük yeşil alan projesini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde de kent parkları yaparak kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırıyor. Geçtiğimiz günlerde vatandaşların hizmetine sunulan Bozova Kent Parkı ilçe halkının yoğun ilgisini görüyor.

Bozova’da 28 bin metrekarelik yeşil alanı oluşturan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükselmek adına tüm ilçelere yapacağı projeleri bir bir tamamlıyor. İçerisinde oyun alanları, kamelya, piknik tipi banklar, ahşaplı bank ve yürüyüş bantlarının yer aldığı modern kent parkı 28 Bin metrekarelik alanda kurulurken yine ilçenin ulaşım açısından en elverişli alanına inşa edildi.

Sıcak iklim kuşağında bulunan Şanlıurfa’da yeşil alan eksikliğini gidermek adına her ilçeye Kent parkları yapan çıkan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmaları ile takdir topladı. Çalışmalardan memnun olan Bozovalılar İlçenin yıllardır parka ihtiyacı olduğunun bununda Başkan Nihat Çiftçi ile yapıldığına dikkat çekti.

Ayrıca yine her ilçede başlatılan mezarlık iyileştirme çalışmaları kapsamında büyük bir tahrip gören Bozova Asri mezarlığı da Büyükşehir Belediyesince onarıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
mmm
mmm - 6 yıl Önce

Mayısta sel altında kalan park mı

SIRADAKİ HABER

banner195