Title of a News Article

Çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceledi
banner206
 Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karayolları Bölge Müdürü ile birlikte Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, kavşak yapımı ile ilgili kaynak sorunu olmadığını söyledi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu incelemeleri kapsamında Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'na giderek çalışmaları takip etti. Teknik ekipler bilgiler alan Başkan Çiftçi, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde kavşak yapımının tamamlanması için konuyu Başkent Ankara'ya taşıdıklarını söyledi. 
Başkan Çiftçi açıklamasında, "ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak alandaki 3 hattın deplase işlerine devam ediyoruz. Alana geldik, çalışmalar tüm program dahilinde sürdürülüyor. Gerek Ankara'da sayın Cumhurbaşkanımıza gerekse Ulaştırma Bakanlığına konuyu iletmemiz neticesinde çalışmaların bir an önce bitirilmesi için gerekli girişimlerimizi yapıyoruz. Devlet bir bütün. Büyükşehir olarak bizler projeyi hazırladık, alt yapıyı devam ettiriyoruz, Karayolları da ihale işlemlerini yaptı. Kent merkezinde olan bir yatırım olması sebebiyle kesinlikle işin takipçisiyiz. Vatandaşlarımız merak etmesin, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor" dedi. 
Başkan Çiftçi, temaslarının ardından bu kez Narlıdere Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195