Title of a News Article

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, akşam saatlerinde Sırrın Mahallesi Köylü Kent bölgesinde devam eden yeni yol açma ve stabilize çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat, iftar saatlerinin ardından Sırrın Mahallesine bağlı Köylü Kent’te Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başlattığı yeni yol açma ve stablize yol çalışmalarını yerinde inceledi. Devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak, birim amirleri ve teknik heyet eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Fen İşleri ekiplerimiz Sırrın Mahallemizde çalışıyor. Yeni yol açma çalışmalarımız burada da devam etmekte. Arkadaşlarımız şimdi burada hem yeni yol açma hem de stabilizesini yapıyor. Bu çalışmaların akabinde parke çalışmasını icra edeceğiz. Haliliye’mizi karış karış, adım adım geziyoruz. Tüm birimlerimiz âdete ilçede seferberlik ilan etmiş gibi çalışıyorlar. Koronavirüs salgını nedeniyle evde olan halkımızı çok rahatsız etmeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Burada konuşan Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak ise, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat Sırrın Mahallemizde incelemelerde bulunmuştur. Çalışmaları yerinde inceliyor. Mahallemizde açılan yeni yollar ve diğer tüm hizmetleri için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Canpolat buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195