Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi araç filosuna güç kattı

Ceylanpınar Belediyesi araç filosuna güç kattı
banner206

Ceylanpınar Belediyesi ilçenin her köşesine hizmetleri daha hızlı ulaştırabilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin her mahalleye eşit hizmet götürme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, özellikle yol konusunda kırsaldan gelen yoğun taleplere daha hızlı cevap verebilmek amacıyla yeni araç satın aldı. Belediyenin mevcut araç parkına dahil edilen bir silindirin hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi. Türk bayrakları ile süslenen silindir, eskort eşliğinde ilçe merkezinde şehir turu attı.

"BÜTÜN BU YAPILAN ÇALIŞMALAR DAHA GÜZEL YARINLAR ADINA YAPILAN BİR GAYRETTİR"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, yapılan çalışmaların daha güzel yarınlar adına yapıldığını ifade etti. Daşkıran, "Bugün destek hizmetleri müdürlüğümüzün araç filosuna bir yenisini daha katmış olduk. Bununla ilgili Sayın Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın talimatıyla planlanan hizmetlerimiz vardı. Yoğun bir çalışma dönemine girmiş bulunmaktayız. Bu çalışmalarda en büyük rol alacak olan iş makinelerimizden silindirimiz tekti, ikinci bir silindire acil ihtiyaç vardı. Başkanımız Menderes Atilla buna duyarlılık göstererek belediyemizin imkanıyla ilçemize bir adet tam donanımlı silindir makinesini kazandırmış oldu. Bütün bu yapılan çalışmalar daha güzel yarınlar adına yapılan bir gayrettir. Bu da Başkanımız Menderes Atilla'nın gayreti sayesindedir. Yeni silindirimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, çalışanlarımıza da kazasız belasız mesailer diliyorum " dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195