Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi gençler için atağa kalktı

Ceylanpınar Belediyesi gençler için atağa kalktı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi'nin işbirliği ile yapımına başlanan Cumhuriyet Mahallesi Spor Kompleksi yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

İçerisinde Futbol, Voleybol, Hentbol ve Basketbol oyun alanlarının yer alacağı spor kompleksi tamamlandığında gençler sporla buluşacak. Spor Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. İlçeye güzel bir spor kompleksi kazandırılacağını ifade eden Bayol, spor tesisinin tamamlanmasıyla gençlerin rahatça spor yapabilecekleri güzel bir alanın hizmet vereceğini belirtti.

 

Bayol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhuriyet Mahallemizde gençlere yönelik bir spor kompleksi yapılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyemizin de işbirliği ile güzel bir spor tesisini önümüzdeki günlerde faaliyete koyacağız. Yapımı devam eden spor kompleksimizin içinde futbol, voleybol, hentbol ve basketbol oyun alanları yer alacak. Bu tesisin hemen yanı başında da güzel bir aile parkı yapmayı planladık. Bununla ilgili projelerimiz tamamlandı. Bu alanın yapımına da önümüzdeki aylarda başlanacak. Bu günde devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve gelinen aşamayı görmek için alanda incelemelerde bulunduk. İnşallah en kısa zamanda hem spor kompleksimizi hem de aile parkımızı halkımızın hizmetine sunacağız."

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195