Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyesi iş başında

Ceylanpınar Belediyesi iş başında
banner206
 Ceylanpınar  Belediyesi, sağanak yağışların su baskınlarına neden olmaması amacıyla mazgalları temizleterek, tıkanmalara karşı anında müdahale için "Mazgal Nöbeti" uygulaması başlattı.

 

Ceylanpınar Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışların su baskınlarına neden olmaması amacıyla mazgalları temizleterek, tıkanmalara karşı anında müdahale için "Mazgal Nöbeti" uygulaması başlattı. Ceylanpınar ilçesinde etkili olan sağanak yağış Yenişehir, Mevlana ve Bahçelievler Mahallelerinde belediye ekiplerinin tespit ettiği bölgelerde çalışmalar başlatıldı.

 

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Menderes Atilla, Meteorolojinin sağanak yağış uyarısı doğrultusunda ilçede su baskınlarına karşı önlem alındığı belirtildi. Daha önce ani ve beklenmedik ölçüde yağan yağmurla birlikte gelen materyallerin mazgalları tıkaması nedeniyle başta ana arterler olmak üzere Yenişehir, Mevlana ve Bahçelievler Mahallelerinde su baskınını hatırlatılan açıklamada, şöyle denildi: ''Yağmur sularının getirdiği toprak ve taşların mazgalları tıkamaması için belediye ekipleri mazgalları temizledi. Olası bir ani yağmur nedeniyle mazgalların olduğu bölümlerde tıkanmalara karşı anında müdahale için Belediye ekiplerimiz nöbet tutacaklar''ifadelerinde bulundu.

 

Ceylanpınar ilçe merkezinde etkili olan sağanak yağış mazgal temizlik çalışmalarında Ceylanpınar Belediye Başkan Yarımcısı Adnan Daşkıran ve Belediye Başkan Danışmanı Aziz Aydın’da hazır bulunarak çalışmaları takip etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195