Title of a News Article

Ceylanpınar'da dolgu çalışmaları yapıldı

Ceylanpınar'da dolgu çalışmaları yapıldı
banner206
 Prestij Cadde Kapsamında Lokal Dolgular Yapılıyor
Ceylanpınar ilçe merkezinde yaklaşık 2 ay önce başlanan ve toplam 10 Km uzunluğunda yapılacak olan prestij cadde çalışmaları devam ediyor. 

Bazı alanlarda lokal dolgu çalışmaları sürerken iki gündür ara ara yağan yağış ise çalışmaları aksatmadı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Sağlak, prestij cadde uygulaması kapsamında sürdürülen lokal dolgu çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyemizin koordineli çalışmasıyla yaklaşık 2 aydır devam eden Prestij Cadde çalışmaların en kısa zamanda bitirilebilmesi için yoğun bir çaba harcandığını ifade eden Daşkıran, sözlerini şöyle sürdürdü: "2 Gündür cüzi bir yağış meydana geldi ancak bu yağış çalışmalarımızı herhangi bir şekilde aksatmadı. Bu durum bizleri sevindirdi. Yağışın düşmesi bir açıdan da iyi oldu. Bu vesile ile lokal dolgular daha da çökmüş oldu. Ayrıca inşallah 15 gün içerisinde ilçemizde asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam edecek. Bununla beraber caddemizin orta kısmına yaklaşık bin adet palmiye ağacı dikilecek. Palmiye ağaçlarının gönderimi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca gerçekleştirilmiştir. Belediye Başkanımız Menderes Atilla çalışmalar başladığı andan bu güne yol yapımını an be an takip etmekte ve bu yolun güzel bir şekilde ilçe halkımızın hizmetine sunulması için büyük çaba harcanmaktadır."

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195