Title of a News Article

Ceylanpınar'da o mahalle yola kavuştu

Ceylanpınar'da o mahalle yola kavuştu
banner206
 Ceylanpınar'da hizmete susamış mahallelerden biri olan Özbek mahallesinde şimdilerde büyük bir sevinç yaşanıyor. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce hizmet görmeyen ve özellikle yolları olmadığı için yazın tozla, kışın da çamurla boğuşan mahalle sakinleri şimdilerde büyük bir sevinç yaşıyorlar. Yaklaşık bir ay önce yollarının yapımına başlanan Özbek Mahallesinde 55 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları süratle devam ediyor.

Özbek Mahallesi Yaşanır Bir Mahalle Olacak

Mahallede devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmalar dolayısıyla öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek "İlçede yapılan bütün hizmetleri büyükşehir belediyemizle koordineli yürütüyoruz." dedi.

Özbek Mahallesinin hizmete özlem duyan mahallelerden biri olduğunu belirten Başkan Atilla, Özbek Mahallesinin yıllarca ihmal edildiğini anlattı. Özbek Mahallesinde bütün sokakların yazın toz, kışın çamur içerisinde kaldığını ifade eden Başkan Atilla, "Ama çok şükür mahallemize 55 bin metre kare kilitli parke taşı döşenecek. Yakın bir tarihte çalışmalar tamamlandığında Özbek kardeşlerimiz de bu kışı çamursuz geçirecekler. Yazın tozdan da kurtulmuş olacaklar. İnşallah çalışmalar tamamlandığında Özbek Mahallemiz yaşanır bir mahalle olacak." diye konuştu.

Büyük Bir Mutluluk Yaşıyoruz

Mahallenin ileri gelenlerinden Seyyid Abdullah Önder de, yolların yapılması dolayısıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyleyerek, "Özbek Mahallesi sakinleri olarak mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Sokaklarımız kilitli parke taşı yapılıyor. Bir ay önce yollarımız yapılmaya başlandı. Kışın çamurdan, yazın tozdan rahatsız oluyorduk. İnşallah bu sıkıntılardan kurtuluyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195