Title of a News Article

Ceylanpınar'da sona doğru gelindi

Ceylanpınar'da sona doğru gelindi
banner206

Ceylanpınar'da yaklaşık 4 aydır yapımı devam eden Prestij Cadde çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

TİGEM Ceylan kapıdan başlayıp ilçe girişine kadar devam prestij cadde çalışmalarında asfaltlama çalışması halk eğitim merkezi önüne kadar yapılmış kalan kısımlarda ise lokal tıraşlama ve dolgu çalışmaları sürdürülüyor. Ayrıca ilçe girişinde bulunan ve sürücülerin görüş mesafesini kısıtlayan kör noktalarda traşlanarak belli bir seviyeye getirildi. Çalışmalar hızla devam ederken asfalt yapılmayan bölgeler önümüzdeki günlerde asfaltlanacak.

Aralıksız devam eden çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçenin çehresini değiştirecek bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Gelişen Ceylanpınar'a gelişmiş yolların yakıştığını ifade eden Başkan Atilla, "Ceylanpınar'a geldiğinizde artık bir köye giriyor izlenimi edinmeyecek tam tersine kendinizi büyük bir metropole giriyormuşsunuz hissedeceksiniz. Kapsamlı ve uzun vadeli bir çalışma yaptığımız için çalışma süremiz de haliyle uzadı. Ancak çok şükür sona yaklaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde prestij caddemizin kalan kısmının asfaltını dökeceğiz. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195