Title of a News Article

Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor

Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkan Menderes Atilla, ilçe genelinde yaptıkları sosyal alanlar ile Ceylanpınar'ın yaşam kalitesini arttırdıklarını söyledi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde 4 yeni park çalışması devam ederken Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Cumhuriyet mahallesinde bir yandan kilitli parke taşı çalışmaları devam ederken öte yandan 3 bin 500 metrekare alan üzerine vatandaşların güzel zaman geçirebilecekleri bir park da inşa ediliyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul Bayrampaşa Çevikkuvvet önünde darbeci askerler tarafından vurularak şehit edilen Ceylanpınarlı Ümit Yolcu'nun isminin verileceği parkta hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen başkan Atilla, çalışmalar hakkında Fen İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi aldı. Başkan Atilla, burada yaptığı açıklamada, Ceylanpınar'da yaşam kalitesini arttırmak, vatandaşların nefes alacağı alanlar oluşturabilmek amacıyla ilçe genelinde park yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Atilla, yeni bir Ceylanpınar için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.



Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195