Title of a News Article

Çiftçi sözünde durdu

Çiftçi sözünde durdu
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kent Park' uygulaması kapsamında yapımı tamamlanan son park da halkın hizmetine sunuldu. Halfeti'de yapımı tamamlanan 43 bin metrekarelik parkın açılışında konuşan Başkan Nihat Çiftçi, "Söz konusu yeşil alan olunca yeni hedeflerle yolumuza devam ediyoruz" dedi. 
Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alan projesinde sona doğru yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, aynı hizmeti 13 ilçenin tümüne ulaştırmaya devam ediyor. Şehir merkezinde 3.5 milyon metrekarelik yeşil alan çalışmasını sürdürerek atıl alanları şehre kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin '13 ilçeye 13 kent park' sözünün son durağı olan Halfeti'de de yapımı tamamlanan kent parkı halkın hizmetine sunuldu. 
BAŞKAN ÇİFTÇİ: SÖZ KONUSU YEŞİL ALAN OLUNCA YENİ HEDEFLER BELİRLİYORUZ
Parkın açılışında bir konuşma yaparak Büyükşehir Belediyesinin yeşile olan duyarlılığını aktaran Başkan Çiftçi, "Şimdi de hedefimizi yükselterek 'yeşil alan bakımından daha da neler yapabiliriz?' bunun planlamalarını yapıyoruz" dedi.
Halfeti'nin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara da değinen Başkan Çiftçi, "Halfeti'mizde yapımı tamamlanan 43 bin metrekarelik kent parkımız ilçe halkımıza hayırlı olsun. Yeşile önem veren bir Büyükşehir Belediye kadrosu olarak yeşil alanların şehirlere yeni vizyonlar kattığını biliyoruz. Halfeti'de sadece kent parkla hizmetlerimizi sınırlanmadık. Turizm bölgesi olan Halfeti'mize sosyal tesisler, marina, yüzen köprü, spor kompleksi, semt pazarı ve prestij caddesi kazandırdık. Kırsalda ise yol yapımına devam ediyoruz. Yol yapımında özellikle beton yol uygulaması şehrimiz için önemli. Beton yol uygulamamızı Halfeti'de de sürdürüyoruz. Her şey Halfeti'de yaşayan kardeşlerimiz içindir. Çünkü biz, Halfeti ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa için çalışıyoruz" diye konuştu.
Başkan Çiftçi'nin ardından halkı selamlayan Halfeti Kaymakamı ve Halfeti Belediye Vekili Şeref Albayrak ile AK Parti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar da yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. 
HALFETİ MEZARLIĞINDA DÜZENLEME 
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra Halfeti Asri Mezarlığı'na geçti. Büyükşehir ekipleri tarafından kemerli girişi, ihata duvarı, çeşmeleri, oturma bankları ve yürüyüş yolları düzenlenen mezarlıkta incelemeler yapan Başkan Çiftçi, akşam saatlerine doğru ilçe merkezine geçerek esnafı ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142