Title of a News Article

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN HER ŞEY DEMEKTİR

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN HER ŞEY DEMEKTİR
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımı devam eden Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası kompleksinin inşaat çalışmalarını inceledi. Başkanı Nihat Çiftçi, "Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şey demektir. Bu ülkenin ve bu şehrin geleceği onlara emanet edilecektir. İstiyoruz ki bulunduğu ve yaşadığı Şanlıurfa'da mutlu olabilmeleridir" dedi.

Şanlıurfa'da gençlere yönelik spor ve sanatsal faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü ilçesinde yapımına devam ettiği Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası kompleksinin inşaat çalışmaları hızla yükseliyor. Karaköprü Orman Bölge Müdürlüğü bitişiğinde 30 bin metrekareden oluşan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası projesinde 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı, kuru havuzları yer alıyor. Şanlıurfalı çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak olan tesisin inşaat çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocukların geleceği için hizmet ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası hem çocuklarımız için macera alanı oluşturabilme, hemde ailelerin onlarla birlikte gelip bu alanda dinlenebileceği ve onlarla birlikte vakit geçirebilecekleri alanları oluşturuyoruz. Yüzde 80 düzeyinde çalışmalar tamamlandı. Çevre ve peyzaj düzenlemeleri, çocuk oyun gruplarının ünitelerininin yerleştirilmesi kaldı ve ince detay işler tamamlanacak. Biyolojik göletin yalıtımı ile bunların üst yapı çalışmaları yapılıyor. Şanlıurfa için vizyonel bir proje olarak buluyoruz. Şanlıurfa'da her zaman çocuklar klasik bir şekilde yapılmış parklarda bizler de birazda klasiğin dışında onları heyecanlandırabilecek ve onların daha antrenalini yükseltebilecek bir çocuk oyun dünyası planlandı. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şey demektir. Bu ülkenin ve bu şehrin geleceği onlara emanet edilecektir. İstiyoruz ki bulunduğu ve yaşadığı Şanlıurfa'da mutlu olabilmeleridir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195