Title of a News Article

Demirkol'a teşekkür

Demirkol'a teşekkür
banner206
 Havşanlı ve Yarımsu kırsal mahalle muhtarları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirkol, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan Haliliye’nin her köşesine eşit şekilde hizmet götürdüklerini söyledi.
Yarımsu Mahalle Muhtarı İbrahim Aksoy ile Havşanlı Mahalle Muhtarı Mahmut Aynıberk, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ettiler. Her iki muhtarla mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Başkan Demirkol, merkez ile kırsal mahalle ayrımı yapmadan Haliliye’nin dört bir yanında çalıştıklarını ifade etti. Muhtarlar, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı da mahalle sakinleri adına Başkan Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yarımsu Mahalle Muhtarı İbrahim Aksoy, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’u ziyaret amacımız, Yarımsu Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek içindir. Kendisine ve belediye çalışanlarına köy halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Havşanlı Mahalle Muhtarı Mahmut Aynıberk ise, “Öncelikle sayın başkanımıza teşekkürlerimizi sunmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yaptığı çalışmalardan dolayı Haliliye sakini olarak, Haliliye’de yaşamaktan çok mutluyuz ve gururluyuz. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Yollarımız da onun sayesinde güzelleşti. Çamurdan kurtulduk” diye konuştu.

“KIRSALDA 5 EKİPLE ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Fevzi Demirkol da, Haliliye Belediyesi olarak kırsal mahallelerde 5 ayrı ekiple çalışma yaptıklarının altını çizerek, “Havşanlı Muhtarımız Sayın Mahmut Aynıberk ve Yarımsu Mahalle Muhtarımız Sayın İbrahim Aksoy beyefendiler bizleri ziyaret ettiler. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Muhtarlarımızla geçmişte birlikteydik, şuanda hem 16 Nisan için hem de sahadaki çalışmalarımız için muhtarlarımızla hep birlikteyiz. İnşallah kalan hayatımızda da hep birlikte olacağız. Havşanlı Mahallemizde de, Yarımsu Mahallemizde de, kırsal mahallelerimizin tümünde de, hizmet ediyoruz. Yarımsu Mahallemizde türbeyi onardık. O türbenin Haliliye’ye, o türbede yatan Şeyh Hattap’a yakışır şekilde dizayn ettik. Vatandaşlarımız türbe ziyaretini en sağlıklı şartlarda gerçekleştirmesini sağladık. Haliliye Belediyesi olarak kırsalda, kent merkezinde her alanda çalışmaktayız. Haliliye bölgemizde, kırsalda 5 ekibimiz çalışmaktadır. Ekiplerimiz Gümüştaş, Ayazca, Topraklı, Balkatan ve Derinkuyu mahallelerimizde çalışmaktadırlar” şeklinde konuştu.

“EKİP SAYIMIZI 9’A ÇIKARIYORUZ”
Başkan Demirkol, son olarak kırsalda 5 olan ekip sayısını 9’a çıkararak kırsal mahallelerin tamamının yol ihtiyaçlarını bitirmeyi hedeflediklerini de vurgulayarak, “Kırsaldaki mahalle içi yolların çoğunu tamamladık. Bugünlerde yeni ilave edilecek 4 ekibimizle birlikte kırsalda 9 ekibimizle birlikte faaliyetimiz devam edecektir. Hedefimiz bu noktada 6’ncı aydan öncesinde kırsaldaki tüm yollarımızı bitirmektir. Bu bağlamda vatandaşlarımızdan memnuniyet duygularını işitiyoruz. İnşallah çamura basmadan gençlerimiz işine, çocuklarımız okuluna, o mahallelerdeki yaşlılarımız da hayatına devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195