Title of a News Article

Demirkol, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti

Demirkol, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile görüşen Başkan Demirkol, “Şehit ailelerimizin ve yakınlarının her zaman için emrindeyiz. Bu şehitlerimizin ne için şehit olduklarını, genç nesillere aktarmak bizim vazifemizdir” dedi.

Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol’u, Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve dernek üyeleri karşıladı. Şehit ailelerine yönelik yapılan çalışmalarla ilgili Dernek Başkanı Yavuz’dan bilgiler alan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerinin yanında oldukları mesajını verdi.

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi. Dernek Başkanı Yavuz, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, yeni yerimize taşınmamızdan dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman şehit ailelerinin yanında, hiçbir zaman şehit ailelerini acılı günlerinde yalnız bırakmamıştır. Her kötü durumumuzda, sıkıntılarımızda yanımızda olmuştur. Türkiye’de bir ilk olarak bir uçak şehit ailesini Çanakkale’ye götürmüştür. Haliliye’de gerçekten güzel işlere imza atan Sayın Fevzi Demirkol başkanımı kutluyorum. İnşallah daha uzun süreli hizmetlere imza atacağından eminiz” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol’da, şehit ailelerinin her zaman için emrinde olduklarının altını çizdi. Şehitlere bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan Demirkol, “Vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayatını hiçe sayarak şehit olan, şehit evlatlarımızın ailelerinin mensup olduğu Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettik. Kanıyla sulayarak bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizi, kendi çocuklarını öksüz ve yetim bırakarak bizim evlatlarımızın yaşamasını sağlayan şehitlerimizi, kendi anne ve babalarını evlatsız bırakarak anne ve babamızın yanında yaşamamızı sağlayan şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Şehit ailelerimizin ve yakınlarının her zaman için emrindeyiz. Bu şehitlerimizin ne için şehit olduklarını, genç nesillere aktarmak bizim vazifemizdir. Bu bakımdan bugün ziyaretimizde bizi kabul eden Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Yavuz ve yönetimine teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimiz ve bu vatan müdafaası için vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin devamı için kanını, canını veren şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, tüm şehit ailelerimize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından dernek binasından ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195