Title of a News Article

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenice mahallesinde yapımına devam ettiği kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenice Mahallesinde yaptığı kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşların yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen ve bu sorunu sıfıra indirgemek isteyen Eyyübiye Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yenice mahallesinde yapımını sürdürdüğü 55 bin metre karelik alanı kapsayan kilitli beton parke taşı döşeme işlemini yerinde inceleyen Başkan Ekinci, ilgililerden bilgi aldı.

Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş’ın da eşlik ettiği yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda  bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gelen talepler ve belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Ekinci,” Yenice mahallemizdeki kilitli beton parke taşı döşeme işlemini yerinde incelemek üzere bölgemize geldik. 55 bin metre karelik yapım işinin 45 bin metre karelik kısmı tamamlanmış durumda. Kalan 10 bin metre karelik işlemini de arkadaşlar kısa sürede bitirecekler.  Bu çalışma biter bitmez yine aynı bölgede 50 bin metre karelik bir çalışmamız daha olacak. Amacımız ilçemizde ihtiyaç duyulan bu çalışmaları en kısa sürede bitirmektir. Bu çalışmalarımızı yaparken de vatandaşlarımızdan, mahalle muhtarımızdan ve meclis üyelerimizden gelen talepleri periyodik olarak yerine getiriyoruz. Yenice mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Ekiplerimiz her zaman sahada olup vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirecekler. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195