Title of a News Article

Elini öpüp dualarını aldı

Elini öpüp dualarını aldı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, hafta sonu mesaisini kırsal bölgelerde geçirdi. Kırsal Mahallelerin sorunlarını, köy muhtarlarıyla birlikte yerinde tespit eden Başkan Ekinci’ye ilgi büyük oldu. Mahalle muhtarları ve kanaat önderleri, kırsalda yapılan çalışmalarla kendilerini çamurdan ve bataklıktan kurtaran Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Hafta içi yaşanan yoğun mesainin ardından soluğu, hafta sonunda kırsal mahallelerde alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi, ova halkı bağrına bastı. Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Sait Ardan, Aziz Aslan, Belediye Meclis Üyeleri İlhami Günbeği, Hümeyit Bilbay, Ahmet Başgök, Ahmet Toprak ve Hüseyin Yıldırım ile birlikte kırsala çıkarma yapan Başkan Ekinci,  bölge muhtarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kırsal mahallelerde devam eden stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, “kırsala ertelenmiş hizmetler bizim dönemimizde bir bir hayata geçiyor.” Dedi. Bölge muhataralarıyla bir araya gelip dilek, talep ve sorunları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, mahallelere yapılacak olan taziye evleri konusunda da yer tespiti için muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte Akdilek, Selman ve Yamaç Altı mahallelerini ziyaret edip ova halkıyla kucaklaşan Başkan Ekinci, daha sonra Güney, Ulucanlar, Giyimli, Minare, Yardımcı, Sağlık, Mihraplı, Keçikıran mahalle muhtarları ve kanat önderleriyle, Akdilek, Selman ve Yamaçaltı mahalle muhtarları ve kanaat önderlerinin de katılımıyla,  Akdilek mahalle muhtarının ev sahipliğinde bir araya geldi.

Mahalle muhtarları ve kanaat önderleriyle yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişare eden Başkan Ekinci’ye, bölge halkı, özellikle kış aylarında çamur deryasından geçilmeyen yollarda yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“Kırsalda ertelenmiş hizmetler bir bir yapılıyor”

Mahalle Muhtarları ve Kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci kırsala verdikleri öneme  dikkat çekerek “Buralarda ertelenmiş hizmetler bir bir yerine getirilecek” dedi. Başkan Ekinci yaptığı açıklamada, “Hafta sonlarını verimli geçirmek adına bugün de bir Pazar gününü güzel bir şekilde halkımızla geçiriyoruz.  Bölgedeki mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Özellikle görev alanımız içinde bulunan mahalle içi çalışmalarıyla ilgili neler yapabileceğimiz konusunda çalışmalarımız sürüyor. Görev alanımız içindeki mahalle aralarında gerek stabilize yol, gerekse de taziye evi konusunda bizlere ulaşan talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Gelen bu taleplerle ilgili programlarımız yapmış durumdayız. Şu anda da ekiplerimiz köy içi çalışmalarını sürdürüyorlar. Mahallelinin taziye evinin yeri konusundaki talepleri doğrultusunda tespit edilen bir yer var.  Burada da en kısa zamanda taziye evi yapılacak. Bizler, gelen bütün talepleri hızlı bir şekilde sonuçlandırıp kırsalın şimdiye kadar ertelenmiş hizmetlerini hayata geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.

“Başkan Ekinci, bizi çamurdan kurtardı”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin kendilerini çamur deryasından kurtardığını belirten mahalle muhtarları da “Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolumuzu yaptılar bizleri çamurdan ve bataklıktan çıkardılar. Bizi çamurdan ve bataklıktan kurtaran Başkan Ekinci’den Allah razı olsun.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195