Title of a News Article

Erken kalkan yol alır!

Erken kalkan yol alır!
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirip, sabahın erken saatlerinde başlattığı saha gezilerine devam ediyor. Başkan Kuş, hem çalışmaları denetledi hem esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirip, sabahın erken saatlerinde başlattığı saha gezilerine devam ediyor. Başkan Kuş, hem çalışmaları denetledi hem esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ve Abdulkadir Mangal ile birim amirlerinin de eşlik ettiği mahalle gezilerine Pınarbaşı mahallesiyle başlayan Başkan Kuş, burada hem esnaf ve vatandaşları dinledi hem de tertemiz Eyyübiye için çalışmalarını sürdüren temizlik çalışanlarıyla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesinin araç filosuna kattığı yeni nesil, son model yol süpürme aracını test eden Başkan Kuş, tertemiz Eyyübiye hedefi doğrultusunda çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Eyüp Peygamber caddesine geçen Başkan Kuş, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunup, vatandaşların taleplerini dinledi. Gün içinde saha ziyaretlerini sürdüren Başkan Kuş, gençlerin halı saha maçı teklifini kırmayıp, gençlerle mini bir müsabaka gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde rutin hale getirdikleri saha ziyaretleriyle esnaf ve vatandaşlarla bir arada olmaya devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Sabahın erken saatinde Başkan Yardımcılarımızla ile birlikte Eyyübiye’mizdeki sokakları bir bir gezip temizliği denetledik. Esnafımız ve vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk. Yaklaşık 10 aydır Belediye Başkanlığı görevini ifa ediyoruz. Bu 10 aylık sürede aldığımız kararlarımızı esnafımız ve vatandaşımız ile istişare ederek fikir alıp karara bağladık. İnşallah 5 yıl boyunca seçimlerden önce vaat ettiğimiz gibi Eyyübiye’yi, Eyyübiye halkı ve vatandaşı ile birlikte yöneteceğiz ve hizmetlerimizi 5 yıl boyunca ihlaslı ve samimi bir şekilde yürütmeye çalışacağız. “dedi.

Başkan Kuş’un çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise şöyle konuştu,” Allah Başkanımızdan razı olsun. Çalışmalarından memnunuz. İnşallah en güzel hizmetler onunla birlikte bu şekilde gelmeye devam eder. Başkanımıza teşekkür ederiz. “

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195