Title of a News Article

Eyüp Peygamber caddesi esnafıyla buluştu

Eyüp Peygamber caddesi esnafıyla buluştu
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde sürdürdüğü STK toplantılarıyla, toplumun farklı kesimlerini dinlemeye ve fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ziyaretleri, gün içinde çat kapı ev ziyaretleri akşam saatlerinde de STK toplantılarıyla devam ediyor.  Başkan Ekinci son olarak, ‘STK Buluşmaları’ kapsamında Metin Sözen Kültür Merkezinde Eyüp Peygamber Caddesi ve civarındaki esnafla bir araya gelerek, Eyyübiye Belediyesinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Karşılıklı soru-cevap ve ilçe esnafının yaşadığı sorunların da istişare edildiği toplantıda, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Bakkallar ve Bayiler Odasına bağlı ilçe esnafı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe esnafıyla sık sık bir araya geldiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “ Esnafımızla bir gün içinde yaptığımız ziyaretlerle de sık sık bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir araya geldiği esnaf temsilcilerine belediye olarak bugüne kadar yaptıkları ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ekinci,” İlçe nüfusunun yarısında fazlası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına kayıtlı ve dar gelirli insanların yaşadığı bir ilçe. Nüfus bakımından Urfa’nın en büyük ilçesi olan ilçe Eyyübiye’dir. İlçe merkezindeki mahallelerin sadece bir tanesi planlıdır. Dolaysıyla kurulduğumuz ilk günden itibaren gerek sosyal belediyecilik alanında gerekse de fiziki yapılar anlamında ilçemize bir çok şey kazandırdık. Bunun yetmediğini ve gece gündüz çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah sizlerin de bizlere vereceği destek ve güçle bu çalışmalarımızı daha hızlandırıp ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. “dedi.

Eyüp Peygamber caddesi esnafı da, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195