Title of a News Article

Fenomen Göktaş hastanelik oldu

Eyyübiye’deki hazine arazileri uzun bir süredir tartışma konusuydu. 52 dönümlük arsa TOKİ’ye verildi. Ancak hazine arazisinde hak iddia eden Mustafa Göktaş TOKİ’ye dava açtı. TOKİ de Eyyübiye Belediyesi’nden güvence istedi. Meclis üyeleri olağanüstü toplanıp TOKİ’ye istediğini verdi. Hazine arazileri TOKİ’ye gidince Mustafa Göktaş fenalaşıp yere yığıldı.

Fenomen Göktaş hastanelik oldu
banner206
 Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesindeki çevre yolunun hemen yanında bulunan 52 dönüm hazine arazisi bir süre önce Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) devredildi. Hazine arazisinde uzun bir süredir hak iddia eden Mustafa Göktaş da TOKİ’ye dava açtı. TOKİ konut yapmaya başlamak için Eyyübiye Belediyesi’nden güvence istedi. Eyyübiye Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak, TOKİ’ye istediği güvenceyi verdi. Karar, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) üyesi Edibe Ötünç’ün kullandığı tek “ret” oyuna karşılık AK Partililerin kullandığı “evet” oyları ile geçti. Önünde engel kalmayan TOKİ, konut yapımına süratle başlayacak.

‘TOKİ PARAYLA SATIYOR’

Hazine arazisinde hak iddia eden Mustafa Göktaş’ı desteklediği gerekçesiyle AK Parti’li üyelerin eleştirilerine hedef olan Ötünç, “Biz DBP olarak hazine arazilerinin TOKİ’ye verilmesine karşıyız. TOKİ bedava aldığı arazileri yüksek fiyatlarla vatandaşa satıyor. Elde ettiği gelirin arasında arsanın dahi parası var. Bu yüzden TOKİ’nin yapmasına karşıyız. Göktaş’ı ne tanırım ne bilirim. Burası halkın ortak malıdır buna göre değerlendirilmelidir.” dedi.

Öte yandan ambulansla hastaneye götürülen Göktaş’ın herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Mustafa ARISÜT/İPEKYOL

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 13:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 7 yıl Önce

Mangino yine kemik peşinde

SIRADAKİ HABER

banner195