Title of a News Article

Flaş!...Bozova Belediyesine operasyon

Flaş!...Bozova Belediyesine operasyon
banner206
Geçtiğimiz Eylül ayında İç İşleri Bakanlığı kararıyla Şanlıurfa'ya bağlı Bozova, Viranşehir ve Halfeti ilçe Belediyelerinin yapacağı ihaleler ve bazı işlemler, Kaymakam onayına sunulması istenmişti. Alınan bu kararın ardından, DBP'li 3 belediye genel merkezlerinin talimatları doğrultusunda hareket ederek, kısmi kayum olarak yorumlanan bu kararı uygulamayacaklarını ve prostesto edeceklerini açıklamışlardı. 

Aradan geçen süre içerisinde Bozova Belediyesi başta olmak üzere, Viranşehir ve Halfeti Belediyeleri, memur ve işçi maaşlarıyla birlikte ensafın alacaklarını ödemeyerek ilçlerinde adeta hayatı durdurmuşlardı. Belediye araçlarının çalışmadığı ve 50'ye yakın taşeron işçisini işten çıkaran Bozova Belediyesi'nde bu sabah mahalli idareler tarafından teştif yapılmak üzere ekip gönderildi. Bozova Belediyesi önünde yoğun güvenlik önlemi alındığı öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre, mahalli idareler il müdürlüğünden gönderilen ekibin Bozova Belediyesinin iş ve işlemlerini inceleyecekleri öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195