Title of a News Article

Genç Misiad, Urfa'yı ele alan ziyaretlerde bulundu

Genç Misiad, Urfa'yı ele alan ziyaretlerde bulundu
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Merkezi Ankara olan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin Şanlıurfa Şubesi'nin genç yönetimi, bugün kentte anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Genç Misiad Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Emin Boz ve yönetim kurulu üyeleri Ali Uzun, Nurullah Aydoğan ve İbrahim Halil Yıldız, kentin turizm potansiyeli, sanayisi ve ekonomisinin ele alındığı ve bu konularla ilgili bilgi sahibi kişilere yönelik bir dizi ziyaretler yaptılar.

Şanlıurfa'ya turizm konusunda emeği geçen ve halen bu konuda bölgeye yerli ve yabancı turistlerin gelmesi adına çaba sarf eden Şanlıurfa Hilton Garden İnn Oteli Genel Müdürü İlhan Bilici'yi ziyaret eden Genç Misiad yönetimi, burada görüş ve fikir alış verişinde bulundular. 1 saat süre ziyaretin ardından, Hİlton Garden İnn Genel Müdürü İlhan Çelik'e göstermiş olduğu başarılarından dolayı bir plaket takdim edildi.

Trabzonlu olan Müdür İlhan Bilici, Urfalılarla kardeşlik görevi yapıyoruz. Bizler için Türkiye'nin her bir noktası ayrı güzellikte. Burada görev yapmaktan dolayı mutluyum. Turizm adına Urfa'ya ve bölgeye turist çekme adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi.

Bir diğer ziyaret ise Şanlıurfa İşkur İl Müdürlüğüne yeni atanan Eğitimci Sait Ardan'a oldu. Şehrin sorunlarının ve iş konusunun ele alındığı bu ziyarette ise, bölgede kalkınma adına atılması gereken adımlarla ilgili konuşuldu. Eyyübiye Belediyesi'nde yaklaşık 3 yıldır başkan yardımcılığı görevi yapan Sait Ardan'a da başarılarından ve yeni görevinden dolayı Misiad'ın adının kazındığı bir plaket takdim edildi.

İşkur İl Müdürü Sait Ardan, Genç Misiad yönetiminin bu nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Şanlıurfa'ya menfaatine yapılacak her türlü yatırımlara destek vermeye hazırız' ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Genç Misiad Başkanı Mehmet Emin Boz ise yaptıkları ziyaret sonrası, bu gibi ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, Urfa adına yapılacaklar bizler için önemli. İş, tarım, ekonomi turizm gibi konuları ele alan ziyaretler yaptık. Görüşlerde hemfikir olduk. Şanlıurfa Hilton Garden İnn Genel Müdürü İlhan Bilici ve İşkur Müdürümüz Sait Ardan’a bizleri kabul ettikleri için yönetimim adına teşekkür ediyorum’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195