Title of a News Article

Gösterdiği samimiyet gözlerden kaçmadı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala esnaf ziyaretlerini sürdürürken, gençlerle verdiği pozlar, adeta kıskandırma derecesinde. Çarşı pazar dolaşarak seçimler için destek isteyen Başkan Ekinci, gençlerle yakından ilgilendi, verdiği ve gösterdiği samimiyet objektiflerden kaçmadı.

Gösterdiği samimiyet gözlerden kaçmadı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 1 Kasım genel seçimler öncesi AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf gezisine çıkarak destek ve dua talebinde bulundu.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği çarşılar arasında olan Harran Kapı ve Medine Pasajı esnafına ziyarette bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, ilçe teşkilat mensupları, gençlik kolları ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.

Harran Kapı bölgesinde esnaf gezisine başlayan Başkan Ekinci ve beraberindeki parti mensupları, esnafı tek tek dolaşarak, 1 Kasım genel seçimleri için destek istediler. Bakkal, manav, fırın, tuhafiye, züccaciye, manifaturacı, terzi vs. gibi çok sayıda esnafı yerinde ziyaret eden heyet, yoğun ilgi karşılandı. 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’ye destek vereceklerini dile getiren esnaflar, ‘bundan sonra varsa da yoksa AK Parti’ diyerek, hep destek tam destek sözü verdiler. Başkan Ekinci’nin, genç esnaflarla da verdiği samimi görüntüler gözlerden kaçmadı.

‘Urfalılar, her şeyin farkında’

Yaklaşık 3 saat süren esnaf ziyareti sonrası açıklamada bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “1 Kasım’a doğru giderken, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, il ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarla beraber, çarşı Pazar gezip dolaşıyoruz. Bu gezi esnasında da şunu gördük ki, bu seçimin farklı bir seçim olduğunu söylüyorlar. Bu seçimde de artık, insanlar, kısa süre zarfı içerisinde çektikleri sıkıntıları bir daha yaşamak istemediklerini ifade ediyorlar. Güzel bir teveccüh var, bu teveccühe de AK Parti ailesi olarak bizler layık olmaya çalışıyoruz. Şunu görüyoruz ki, Urfalılar birçok şeyin farkına varmışlar ve bu bizi oldukça motive ediyor.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise; “Başkanımızın ifade ettiği gibi, aşağı çarşı esnafını gezdik, hamdolsun ki, teveccühte bulundular. Milletin huzuru için, 7 Haziran öncesinde mecliste kendisini ifade etme anlamında, milletin yetkisiyle gelmiş kişilerin 7 Haziran sonrasındaki durumu hepimiz müşade ettik. Bununda Urfalılar farkında, inşallah 1 Kasım’da Urfalılar en güzel cevabı verecekler.” Dedi.

Buradaki gezi sonrası başka bölgelerde esnaf ziyaretinde bulunulacağı bildirildi. 
HABER MERKEZİ 



Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195