Title of a News Article

Güneş'ten 11 Nisan mesajı...

Güneş'ten 11 Nisan mesajı...
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda tüm şehitleri rahmetle andı, 11 Nisan Şanlı Kurtuluşun yıl dönümünü kutladı.

Şanlıurfa’nın Kurtuluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Güneş, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Şanlıurfa’mız 11 Nisan’da, bir milletin, tüm olumsuz şartlara meydan okuyarak, özgürlük ve bağımsızlığını kazanmış bir milletin, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederse nasıl bir destan yazacağını ispatlamıştır. 11 Nisan 1920 günü Urfa’da inancın, kararlılığın ve cesaretin vuku bulduğu, milletin kendi çabalarıyla düşmanı şehirden kovduğu kutlu bir gündür. Ecdadımızın bağımsızlık mücadelesini kazandığı bugünü her yıl olduğu gibi bu yıl da hatırlıyor ve şanlı ecdadımızı rahmetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, mübarek şehrimizin 101. Kurtuluş yıldönümünü kutluyorum. ‘’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195