Title of a News Article

Hacı Mehmet Canpolat hızlı başladı...

Hacı Mehmet Canpolat hızlı başladı...
banner206

Şanlıurfa merkez Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, hac ziyareti sonrası önceki gün yurda döndü ve dün ve bugün mesaiyi aksatmadı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Müslümanların her yıl yaptığı ve birçok insanın yerine getirmek istediği hacı olma hayalini yaşayan isimlerden birisi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat. 

Bayramdan bir kaç gün önce hac farizesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yerine getirilen görevlerin ardından hacı oldu.

Kurban Bayramını da kutsal topraklarda geçirdikten bir kaç gün sonra yurda dönen Canpolat, dün mesaiye başladı.

HACI ZİYARETLERİNİ BELEDİYEDE KABUL ETTİ

Gelenek haline gelen hacı ziyaretleri Şanlıurfa'da yoğun bir şekilde yaşanıyor. Hacı olarak memleketi Urfa'ya dönen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kendisini ziyaret etmek isteyenleri belediye binasında ağırladı. Yoğun bir ziyaret yaşayan Başkan Canpolat teşekkürlerini iletti. 

Ziyaret esnasında gelen misafirlere hurma, zemzem suyu gibi ikramlar yapıldı.

Öte yandan kendisine yönelik yapılan ziyaretlerin ardından mesai kavramını aksatmadan ilçeyi gezerek incelemelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, halkıyla kucaklaştı. 'Hızmalı mahallemizdeyiz' diyerek paylaşımda bulunan Canpolat, gezi, inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195