Title of a News Article

Halfeti birer birer tamamlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, jeolojik ve sosyolojik yapısı ile Şanlıurfa'nın turizme açılan en önemli ilçelerinden biri olan Halfeti'de yıllardır ihtiyaç duyulan tesisleri birer birer tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Halfeti birer birer tamamlandı
banner206
 Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve iklim yapısıyla Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinden turistlerin akın ettiği, bir kısmı suyun altında kalan eski Halfeti'yi turizm lokomotifi yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede büyük ölçüde ihtiyacı duyulan tesisleri inşa ederek Halfeti'nin gelişimine ışık tuttu.



Halfeti'nin altyapısı revize ediliyor



Halfeti'nin merkez mahallesi ve kırsalında altyapıya büyük yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte ilçeye 9 bin 500 metre içme suyu, 3 bin 100 metre kanalizasyon, bin 200 metre yağmur suyu drenajı tesis etti. Tüm ilçelere prestij caddesi uygulaması çerçevesinde 
Halfeti ilçesinde prestij caddesi yapımını tamamlayan Büyükşehir belediyesi, uygulama çerçevesinde altyapıda revizyonlar gerçekleştirirken ardından asfalt serimi ile kaldırım çalışmaları yapılıyor.



120 bin metrekare kilitli parke döşendi



Altyapıdan üst yapıya, kırsaldan merkeze, park bahçeden ulaşıma birçok sosyal tesisleri inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 
Halfeti'ye 120 bin metrekare kilitli parke döşemesi yaparken 3 bin tonu aşkın ise asfalt yama hizmeti sundu.



Halfeti Mezarlığı onarılıyor



Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sahanın her yanına yansıtan 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti aile mezarlığında ihata duvarı onarımı yaptı. İlçe mezarlığında ayrıca duvarın yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 16:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Halfeti ve Bozova yazın çok güzel oluyor

SIRADAKİ HABER

banner195