Title of a News Article

Haliliye Belediyesi dar gelirli ailelere yardım ediyor

Haliliye Belediyesi dar gelirli ailelere yardım ediyor
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği’nden yardım alan bin 6 ailenin yanında oldu. Bin 6 aile için bin 6 adet gıda kolisi, derneğe teslim edilerek ailelere dağıtımı sağlandı. Kolilerin dağıtımına katılan Başkan Fevzi Demirkol, “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi.
Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği’nden yardım alan bin 6 aileye, Haliliye Belediyesinden destek geldi. Hazırlanan gıda kolileri, dernek yetkililerine teslim edilerek, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı sağlandı. Başkan Fevzi Demirkol da, bu kapsamda Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Topal ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, dernek binasında bulunan ailelerle görüştü. Ailelere, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, desteklerinin de devam edeceğini belirtti.

Haliliye Belediyesi olarak daha önceden de gıda kolisi dağıttıklarını hatırlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği senelerdir ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza senenin büyük bir bölümünde sıcak yemek yardımında bulunmaktadır. Baştan itibaren emek veren tüm yöneticilerimize, malını hayır yolunda harcayan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi olarak ‘komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla sosyal belediyeciliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın ne derece önemli olduğunu bilen bir anlayış içerisinde Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneğimizin her zaman yanındayız. Onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu sene üçüncü koli dağıtımımızı yapıyoruz. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun.”

Dernek Başkanı Ali Topal ise Başkan Fevzi Demirkol’a yaptıkları ziyaretten ve yardımlardan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Kutluay da, “Fevzi başkanımız her zaman yanımızda, her zaman bize destek veriyor. Geçen Ramazan’da 1006, yılbaşında da yine 1006 adet koli yardımında bulundu. Şimdi de, gıda yardımı yapmakta. 450 ekmek yardımları da oldu. Bu hususta buradan yardım alan kardeşlerimiz ve yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 19:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Bu mübarek ayda fakirlere mağdurlara destek olunması sevindirici

SIRADAKİ HABER

banner195