Title of a News Article

Haliliye'de ilaçlama sürüyor

Haliliye'de ilaçlama sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, ilçe genelindeki çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İlaçlama araçlarının yanı sıra bisikletli ilaçlama timi, ATV aracı, 3 tekerlekli ve elektrikli bisikletlerle ilaçlama yapıyor. 

Başkan Mehmet Canpolat'ın talimatları ile çalışmalarını sıklaştıran İlaçlama Birimi yaklaşan Ramazan Ayı'nda vatandaşların rahat ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmelerini hedefliyor. Kış ayları boyunca lavra mücadelesini sürdüren ekipler havaların ısınması ile birlikte haşere ve uçkun mücadelesi veriyor. 
Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, vatandaşların sinek ve haşereden doğan rahatsızlığı yaşamaması için ilçe genelindeki çalışmalarını gece ve gündüz vardiyalarıyla devam ettiriyor. Sinek ve haşereyle mücadelede çalışmalarını farklı metotlarla yürüten İlaçlama Birimi, Dumanlama ve sırt pompası ile ULV ve mist blower ile ilaçlama çalışması yapıyor. Elektrikli bisikletlerle çalışmalarını yürüten ilaçlama timi, rögar, çöp konteyneri, su birikintileri ile apartman bahçelerinde ilaçlama yapıyor. Sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu dere yatakları, ahırlar ve ağaçlık alanlarda da çalışmalarını sıklaştıran ekipler ilçe geneli ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195