Title of a News Article

Haliliye Kaymakamı Çamlıdere'de incelemelerde bulundu

Haliliye Kaymakamı Çamlıdere'de incelemelerde bulundu
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Haliliye İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz, ilçeye bağlı Çamlıdere kırsal mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Kaymakam yılmaz, ziyaretinin ilk ayağında Çamlıdere Jandarma Karakolunda eğitimleri yaptırılan ve göreve yeni başlatılan Güvenlik Korucularının eğitimlerini yerinde inceleyen ilçe Kaymakamı Ali Yılmaz, Güvenlik Korucularına hitaben yaptığı konuşmada “Bundan sonra sizler birer güvenlik elemanı olarak görev alanınız içerisinde yer alan bölgelerde, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast etmeye teşebbüs edeceklere karşı üstün bir görev anlayışı ile hareket edeceksiniz. Ana amacınız bu olmalıdır. Bugün burada gördüğünüz eğitimlerin faydasını ileride çok daha iyi hissedeceksiniz. Sizlere bundan sonraki yaşamınızda üstün başarılar, aileleriniz ve çocuklarınızla birlikte mutlu bir yaşam diliyorum.” Dedi.

Çamlıdere Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı Jandarma Asb. Kd. Bçvş. Durmuş Berk’ten kısa bir brifing alan İlçemiz Kaymakamı Ali Yılmaz, Karakol Ziyaret ve Denetleme Defterini imzaladı.

Daha sonra Mahalle Muhtarlığına gidip vatandaşlarla birlikte olan Kaymakam Yılmaz; burada mahallenin sorunlarını bizzat tek tek not edip, ilgili yerlere gerekli talimatları vereceğini söyledi.

Ziyareti esnasında; Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesine de giderek, burada idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerle buluştu. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle sohbetinde; “Vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak, önümüze mutlaka hedefler koymalıyız. Hedeflerimizi olmalı ki; başarı peşinden gelsin. Aksine bir durumda başarının gelmesinden bahsedilmez. Sınavlarda hepinize başarılar diliyorum.” Dedi.

Bazı velilerin sorunlarını bizzat not ederek, takipçisi olacağını ifade eden Kaymakam Yılmaz, daha sonra sınıflarda eğitim gören öğrencileri de ziyaret ederek, durumlarını yerinde inceledi.

İlçemiz Kaymakamı Ali Yılmaz'ın Çamlıdere Mahallesi Ziyaretine, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. İlker Karaalp ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen de iştirak ettiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195