Title of a News Article

Haliliye kırsalında hummalı çalışma

Haliliye kırsalında hummalı çalışma
banner206
 Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 2 mahallede yol yapım çalışmalarını tamamlarken, 3 mahallede ise stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor. Mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalar, kırsal mahallelerin yanı sıra, merkezde de sürdürülüyor.
 
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Haliliye halkının hizmetine sunuyor.
Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Ballıca ve Konak Mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı. Kış öncesi yol yapım çalışmaları tamamlanan mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.
Tamamlanan yol çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan bölgelerde de çalışmalar devam ediyor. Çattalı, Ernebi ve Kösecik kırsal mahallelerinde 3 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Çatallı’da devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan mahalle sakinlerinden Yasin Aynebek, “Haliliye Belediyesine çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Köylü için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Bunu herkes görüyor ve herkes memnundur. Çok güzel bir hizmet yapıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

3 MAHALLEDE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsalda kış öncesi hummalı şekilde sürdürülen yol yapım çalışmalarının yanı sıra, yol iyileştirme çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler; Dikme, Küçük Senemmağara ve Sarıtaş mahallelerinde yol iyileştirme çalışmaları tamamlanırken, Yenisu’da ise çalışmalar devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195