Title of a News Article

Han Mahallesi sakinleriyle buluştu

 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe kırsalında yaşayan vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Ziyaretleri kapsamında Han Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, burada vatandaşlarla sohbet etti. Mahallenin kanaat önderlerinden Davut Yılmaz ve Mahalle Muhtarı Mehmet Sait Yılmaz'ın konuğu olan başkan Atilla, ilgi ve alakalarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Atilla, "Belediye Eski Başkanımız Mehmet Sait Atilla, İlçe Jandarma Komutanımız Ahmet Uzun, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Bayol ve encümenlerimizle beraber zaman buldukça ilçe kırsalımızı ziyaret ediyoruz. Bugün Han Mahallesini ziyaret ettik. Kanaat önderimiz Hacı Davut Yılmaz ve Muhtarımız Mehmet Sait Yılmaz'ı ziyaret ettik. Hacı amcamız bizi güzel bir şekilde ağırladı. Köydeki vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Beraber sohbet ettik. Bize ikramlarda bulundular. Bu sıcak karşılamalarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Mahalle muhtarı Mehmet Sait Yılmaz da davetlerini kırmayarak mahalleye teşrif ettiği için Başkan Atilla'ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195