Title of a News Article

Hayırlı olsun...

Hayırlı olsun...
banner206
 Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2018’in hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Özyavuz, şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, “Şehrimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
Yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2018’in umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını diledi.
2017’de herkesi derinden üzen hadiselerde şehit olan güvenlik güçlerine ve terör eylemlerinde katledilen vatandaşlara bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Başkan Özyavuz, “Bu güzel vatan toprağında herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı, terörün son bulduğu, umutların çoğaldığı, iyilik ve merhametin dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Harran Belediyesi olarak 2017 yılında kendilerini hizmete adadıklarını da belirten Başkan Özyavuz, şunları kaydetti;
"Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz alt ve üstyapı çalışmaları ile Harran’a çağ atlattık. Sosyal hizmetlerimizle ilçe halkımızın yaşam standardını yükseltmeye çalıştık. Şehrimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Bütün bu güzel duygular ile başta Harranlı hemşerilerim olmak üzere, milletimize ve tüm insanlığa hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142