Title of a News Article

Hilvan Belediyesi Ramazan'da Temizliği İki Katına Çıkardı

Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan Temizliği tüm hızıyla devam ediyor.

Hilvan Belediyesi Ramazan'da Temizliği İki Katına Çıkardı
banner206

 Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan Temizliği tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan Ayı'nın gelmesiyle beraber ilçede temizlik harekâtı başlattıklarını ve bunu tüm ilçeye yaydıklarını söyleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık, her zamankinden dada temiz bir Hilvan için çalışıyoruz dedi. 

 

Çöp Konteynırları Yıkanıp İlaçlanıyor 

Başlatılan Ramazan temizliği kapsamında ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan çöp konteynırları tek tek yıkanarak temizlendi. Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan Haliliye Belediyesi tarafından gönderilen çöp konteynırlarını yıkama ve temizlime aracıyla yürütülen temizlik çalışmaları ilçenin her yerinde devam ediyor.

Hilvan Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü kontrolünde devam eden çalışmaların Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini söyleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu;

'Temizlik olmazsa olmazlarımızdandır. Özellikle zamanında ve yerinde yapılan temizlik çalışmaları daha büyük önem arz ediyor. Hilvan Belediyesi olarak bugüne kadar temizlik çalışmalarımızda herhangi bir aksama yaşamadık. Bundan sonra da ilçe halkımıza en iyi şekilde temizlik hizmetini verme gayretindeyiz. Bu nedenle mübarek Ramazan Ayı'nın gelemsiyle beraber çalışmaları iki katına çıkardık. Ayrıca yaz sıcaklarının başlamasıyla, çevrede bulunan çöp konteynırlarının çevreye koku saçmaması ve rahatsızlık vermemesi bakımından çöp konteynırlarını yıkayıp ilaçlıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan kardeş Haliliye Belediyesine ve belediye başkanı Sayın Fevzi Demirkol'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 18:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 9 yıl Önce

başkan su dan haber verin ne zaman gelecek.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142