Title of a News Article

Hizmete girdi...

Hizmete girdi...
banner206
 Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Akçakale merkezde İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Çiftçi: " İnsana hizmet geleceğin Türkiye'sini oluşturmaktır. Hizmeti ibadet aşkıyla yapıyoruz. Akçakale'mizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz" dedi.

Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Semt pazarı çok amaçlı bir şekilde kullanılabiliyor. Kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve esnafımıza güzel ve düzenli bir şekilde alış veriş yapma imkanı oluşturmak istiyoruz. Kurumlar arasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Burada insana hizmet var. İnsana hizmet geleceğin Türkiye'sini oluşturmaktır. Hizmeti ibadet aşkıyla yapıyoruz. Akçakale'mizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz. Akçakale ilçe Belediyemize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek semt pazarının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Çiftçi, İlçe Kaymamamı ve beraberindeki meclis üyeleriyle Akçakale esnafını ziyaret edip hayırlı kazançlar diledi.


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195