Title of a News Article

İki Başkan'da yeni yıldan beklentili

İki Başkan'da yeni yıldan beklentili
banner206

KAYA; "2017 HOŞGÖRÜNÜN YILI OLSUN”

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı yeni yıl mesajında 2017 yılının; sevginin, barışın ve hoşgörünün yılı olmasını temenni eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

2016 yılında çok üzücü olayların yaşandığı ve  bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini ifade eden Başkan Kaya; "Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaş, terör, açlık ve yoksulluktan insanlığın kurtulması, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olacağı bir yıl diliyorum.  2016 yılında terör olaylarının yanında 15 Temmuz’da FETÖ Terör Örgütünün hain darbe girişimi yaşandı.  Tüm saldırılara rağmen birlik ve beraberliğimizi bozmadık.  Yeni yılda da birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam edeceğine olan inancım sonsuz.

Yeni bir yıl yeni umutları, beklentileri ve başlangıçları beraberinde getirir.  İnşallah huzurlu, güvenli, sağlıklı ve başarılı yarınlara emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının, barışın tüm dünyada hakim olduğu, kardeşlik, dostluk, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güç kazandığı bir yıl olması dileğiyle tüm islam aleminin ve Şanlıurfalı hemşerilerinin huzurlu, mutlu bir yıl geçirmesini diliyorum.” diye konuştu. 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu ise yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında tüm islam aileminin ve Şanlıurfalıların huzur, barış ve sağlık dolu bir yıl geçirmesini dileyen Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, 2017 yılının kardeşlik, birlik ve beraberlik yılı olması temennisinde bulundu.

2016 yılında bir çok olumsuz olayın yaşandığını da vurgu yapan Eyyüpoğlu;  15 Temmuz hain darbe girişimiminin yaşandığını ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti ve milletin kahramanlığı ve sarsılmaz iradesi sayesinde bu hain girişimin bertaraf edildiğini söyledi.

Türk milletinin birlik ve beraberlik örneği sergileyerek vatanına ve milletine sahip çıktığının altını çizen Eyyüpoğlu; "Tüm dünyada yaşanan ve halen devam eden savaş ve insanlık dramı acılarıyla hafızalarımızda kara bir leke olarak yerini aldı. Dünyada yaşanan savaş, yoksulluk ve tüm saldırıların bir an önce bitmesi, barış, kardeşlik, huzur ve hoşgörünün hakim olması tek dileğimizdir.  Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının tüm İslam alemine ve hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyor, sağlık mutluluk ve huzur bir yıl olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195