Title of a News Article

İNFAK- DER’den gıda ve ekmek yardımı

İNFAK- DER’den gıda ve ekmek yardımı
banner206

Şanlıurfa ve ilçelerinde yardım faaliyetlerini sürdüren İNFAK-DER, gönüllü personel ekipleri ile beraber, tüm hızıyla yardım çalışmalarına devam ediyor.

Korona virüs salgını ve Ramazan dolayısıyla çalışmalarına hız veren İNFAK-DER, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki muhtaç ailelere gıda ve nakit yardımında bulundu.

Bu kapsamda İNFAK- DER, gönüllü ekibi ile gün içerisinde yaklaşık 40 muhtaç aileye yardım ulaştırdı.

Parlak: Durum kritik, talep çok fazla

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İNFAK-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Parlak, şunları söyledi;

“Korona ve Ramazan dolayısıyla Akçakale’de bulunan yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatıyoruz. Allah nasip ederse Akçakale’de önceden tespiti yapılmış olan muhtaç ailelere yardımı ulaştırıyoruz. Bu zorlu dönemde bizi yalnız bırakmayan hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah hayırlarını kabul etsin.

İNFAK -DER olarak 41 kişilik gönüllü personelle çalışıyoruz. bu minvalde gerek nakit gerekse gıda yardımı olarak muhtaç ailelere ulaşıyoruz. Bugüne kadar toplam 20 bin adet somun dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz.. Bu hayra vesile olmanızı bizlere katkı sunmanızı bekliyoruz, durum çok kritik o kadar muhtaç aile bize başvuru yapıyor ki biz İNFAK-DER olarak onlara yardım etmekte zorlanıyoruz bu nedenle hayırsever vatandaşlardan yardım talep ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195