Title of a News Article

İşçi Dostu Başkan Ayhan’a Teşekkür Plaketi

İşçi Dostu Başkan Ayhan’a Teşekkür Plaketi
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı hizmetlerle bütün kesimlerin takdirini topluyor.Park-bahçe, temizlik, imar gibi asli faaliyetlerinin yanında kültür, sanat ve sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Ayhan, milli ve manevi konulardaki hassasiyetleriyle de dikkat çekiyor.  Sınırın sıfır noktasındaki Akçakale’de Afrin’de süren Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik destek kampanyalarıyla öne çıkan Ayhan, her türlü sorunuyla yakından ilgilendiği belediye çalışanlarının da övgüsünü alıyor.

 Abdülhakim Ayhan, Başkan Yardımcıları Muhittin Altınsoy, Naciye Kurt, Park Bahçeler Müdürü Mustafa Ercan ve Yazı İşleri Müdürü Abdullah Çiftçi’nin de hazır bulunduğu programda, Akçakale Belediyesi’nde görevli Park Bahçeler Kırsal Hizmetler ve Temizlikte çalışan personeliyle bir araya geldi.

Türk bayraklarının açıldığı organizasyonda çalışanlarla sohbet eden Ayhan, herkesin hukuki çerçevede işine devam edeceğini müjdeledi. Belediye personeli, konuşmasını alkışladığı Başkan Ayhan’a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Ayhan, bu zarif davranışlarından dolayı işçilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195