Title of a News Article

Karaköprü'de o salonun temelini attılar

Karaköprü'de o salonun temelini attılar
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, memleketi Urfa'da adım atmadık yer bırakmadı. Karaköprü ilçesinde çok amaçlı salonun temel atma törenine katılan vekil Cevheri burada ilçe Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutladı. 

Şanlıurfa'daki temasları kapsamında çalmadık kapı adım atmadık yer deyim yerindeyse bırakmayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, bugün de yoğun bir tempo geçirdi. STK toplantıları, taziye ziyaretleri gibi toplumlarda bulunarak burada vatandaşlarla birlikte olup sorunları birinci ağızdan dinleyen Vekil Cevheri, soluğu Karaköprü ilçesinin Ak ziyaret mahallesinde aldı. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve bazı meclis üyeleri ile birlikte çok amaçlı salonun temel atma törenine katılan Milletvekili Cevheri burada yapılan çalışmaları da yerinde denetlemiş oldu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Cevheri uzun süre onlarla birlikte oldu. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eden vekil Cevheri burada temel atma töreninde, vatandaşlarımız bu gibi hizmetlerin daha fazlasını hak ediyor. Yerel Belediye başkanlarımız genel de bizler onların hizmetindeyiz.' Şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195