Title of a News Article

Karaköprü yolu ne zaman açılıyor?

Karaköprü yolu ne zaman açılıyor?
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, bu sabah GAP Vadisinde gazetecilerle bir araya gelerek kent merkezi ve ilçelerde devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Paşa BENZER

Özellikle de son bir kaç gündür trafiğe kapalı olan Abide Kavşağı ve Çevik kuvvet arasındaki yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, “Yaşanan yoğunluğu biliyoruz, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yol yapım çalışmalarının devam ettiği bölgeyi kazaya sebebiyet vermemesi adına kapattık. Pazar gününden itibaren yeniden trafiğe açıyoruz.” Dedi.

Başkan Çiftçi, “Şimdi bugün bu toplantı da biraz daha yeşil bir Şanlıurfa için çevreci bir Şanlıurfa için Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığımızın yapmış olduğu yeşil alan projelerini gerek başladığımız gerekse şuan inşaatı devam eden ve yine ihalesi bitmiş yer teslimi yapılacak projelerin tanıtımını yapacağız. Çünkü Şanlıurfa’da yeşil alanlar önemli, çevre ve ağaçlandırma önemli kurak bir iklim kuşağında kurulmuş bir şehiriz. Sıcak bir iklimimiz var, insanlarımızın serinlemeye, nefes almaya, ağaçla buluşmaya, çocuklarımızın ağaç sevgisinin aşılanmaya ihtiyacı var. Bizde bunun farkında olan bir yerel yönetimler başkanlığı olarak, bir yerel yönetici olarak şehrimize mümkün mertebe kişi başına düşen yeşil alanları 13 ilçede arttırıyoruz. Çok önemli ve çok büyük projelere adım atmış durumdayız. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor, gerçekten Şanlıurfa’nın bu duruşuyla sükunete, huzura vermiş olduğu destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’nın devletinin yanında yer alması, millet olarak bilinçli bir şekilde bayrağıyla, vatanıyla bütünlük teşkil etmesi bizim hizmet aşkımızı artırıyor. Bu Şanlıurfa’nın her şeyi hak ettiği anlamına geliyor.” Diye söyledi.

 

Çiftçi: Kazaya mahal vermemek adına yolu trafiğe kapattık

Ulaşıma noktasına da değinen Başkan Çiftçi, “Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Ulaşım Daire Başkanlığının çok önemli projeleri var. Necmettin Cevheri Bulvarına yapmış olduğumuz 2 köprülü kavşakta üst kiriş indirme ve kapatma çalışması bir hafta içerisinde bitiyor. Pazar günü kapattık ve bu Pazar günü açıyoruz. Bir haftalığına Şanlıurfa’yı trafikte sıkıntıya soktuğumuzu biliyoruz. Araç güvenliğini ve trafik güvenliğini bir kazaya mahal vermemek adına trafiğe kapatmamız gerekiyordu. Yani Allah korusun 32 metrelik ki kirişlerin birinin düşmesi, bir iş kazasına mahal vermemek adına bir haftalığına yolu kapatmak durumundaydık. Önümüzdeki günlerde yol açılıyor yeniden Şanlıurfa trafiğine hizmet verecek.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Çiftçi konuşmasının ardından yapımı devam eden ve ihaleye çıkan projeleri sunum şeklinde basın mensuplarına tanıttı.

Bu arada, GAP Vadisinde düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, bazı meclis üyeleri ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

bizleri partimizden sogutuyor senin çalışman başkan.bunu bil...partimize zarar veriyorsun başkan...böyle gevşek bir çalışma bunça yıldır görmedik.

urfa sevdalısı
urfa sevdalısı - 7 yıl Önce

o yola ne gerek vardı sayın başkan..

SIRADAKİ HABER

banner195