Title of a News Article

Kaymakam Sezer'e Fahri Hemşerilik Beratı

Hilvan kaymakamlığından Şanlıurfa vali yardımcılığına atanan Uğur Sezer’e Hilvan belediye başkanı tarafından hemşerilik beratı verildi.

 2011 yılında Hilvan’a geldiğinden bugüne kadar başarılı çalışmaları ve yaptığı hizmetleriyle Hilvanlıların sevgisini kazanan eski kaymakam Uğur Sezer için veda programı düzenlendi.

 

Hilvan İmam Hatip Lisesi gösteri salonunda düzenlenen veda programına, Hilvan eski kaymakamı ve şuan Şanlıurfa vali yardımcılığına atanan Uğur Sezer, belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Ak Parti ilçe başkanı Hanif Düzme, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Hilvan belediyesince düzenlenen veda programında konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ 3 yıldan beri ilçemizde görev yapan kaymakamımız yaptığı hizmetlerle ve çalışkanlığıyla bütün Hilvanlıların sevgisini kazandı. İlçemize hizmet etmek için büyük mücadeleler verdi. Hilvan’a yaptığı ve kazandırdığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eski kaymakam Uğur Sezer,  düzenlenen veda programında şöyle konuştu:

 

“ Hilvan’da göreve başladığımız gün gönlümüz Hilvan’a ve Hilvanlılara hizmet etmek için verdik. Yaptığımız bütün hizmetler Hilvan’a helali hoş olsun” dedi.

 

Düzenlenen program sonunda Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa vali yardımcılığına atanan Uğur Sezer’e fahri hemşerilik beratı verdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 02:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195