Title of a News Article

Kaymakam Yılmaz kırsala çıkarma yaptı

Kaymakam Yılmaz kırsala çıkarma yaptı
banner206

Haliliye ilçe Kaymakamı Ali Yılmaz, Dağyanı Mahallesi kırsalında incelemelerde bulundu.

Dağyanı Jandarma Karakol Komutanlığının girişinde İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Tetik tarafından karşılanan Kaymakam Yılmaz, Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol Denetim Defterini imzaladı.

Dağyanı Karakol Komutanı J.Asb.Üçvş. Caner Bakkal tarafından verilen brifing sonrasında yaptığı açıklamada; “Sizler, burada Devleti temsil etmektesiniz, burada Devletin görünen yüzü konumundasınız, vatandaşımızın güvenliği için fedakârane bir şekilde çalışmaktasınız. Vatandaşımızın her türlü can ve mal emniyetini sağlamaktasınız. Bu açıdan kutsal bir görev ifa etmektesiniz” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra; civarda bulunan 29 mahalleye hitap eden Dağyanı Sağlık Ocağına geçen İlçe kaymakamı Ali Yılmaz, sağlık ocağında görevli Dr. Ahmet Keskin tarafından karşılandı ve sağlık ocağının çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinden sonra bir açıklama yapan Kaymakam Yılmaz “Dağyanı Mahallemiz Şanlıurfa-Mardin Karayolunun üzerinde bulunması nedeniyle özel bir ehemmiyeti olan bir mahallemizdir. Bu gün burada bulunan Kamu Kurumlarını gezerek, ihtiyaç ve sorunlarını takip ettik. 27 Mahalle ve 44 Sokağa, yaklaşık 19.000 nüfusa hizmet sunan Jandarma Karakolumuzda göründüğü kadarı ile herhangi bir sorun gözükmemektedir. Personeli gayet moralli ve zinde gördüm. Kendilerini tebrik ediyorum. Sağlık Ocağımız da aynı şekilde vatandaşlarımıza hitap etmektedir. Ancak; sağlık ocağı ile bitişiğinde bulunan 112 Acil Yardım İrtibat Merkezinin küçük çaplı onarımlara ihtiyacı bulunmaktadır.” Dedi.

Son olarak Dağyanı İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere beraberinde getirdiği kitapları Dağyanı Mahalle Muhtarı Nusret Kubat’a teslim eden İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz’a incelemelerinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Tetik ile İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen eşlik etti. 


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195