Title of a News Article

Kırsal mahalleler toz ve çamurdan arındırılıyor

Kırsal mahalleler toz ve çamurdan arındırılıyor
banner206

Siverek Belediyesince başlatılan mahalle içi yol yapım çalışmalarıyla kırsal mahalleler toz ve çamurdan arındırılıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında Erkonağı mahallesinde çalışmaların tamamlanmasının ardından Dilekli kırsal mahallesinde mahalle içi beton yol yapımına başlandı.

Bir süre önce belediye ekiplerince reglaj ve toprak tesviye çalışmaları tamamlanan Dilekli mahallesinde belirlenen cadde ve sokaklarda betonlama çalışmalarına başlandı. Daha önce kış aylarında yolların çamur nedeniyle kullanılamaz hale geldiği, yaz aylarında ise toz nedeniyle kapı ve pencerelerini açamamaktan şikayetçi olan mahalle sakinleri, başlatılan çalışmalar için Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Mahalle sakini Halil Polat daha önce mahalle içi yolların kullanılamaz halde olduğunu belirterek, "Daha önce kış dönemlerinde çamur nedeniyle araba çıkamıyordu, şuan yapılmaya başlandı. Çok güzel oluyor yollarımız, öncelikle hassasiyet gösteren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a çok teşekkür ederiz. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekipten Allah razı olsun" dedi.

Mahalleye hizmet yapılmaya başlandığını belirten İbrahim Helpe, "Belediyemiz tarafından hizmetler yapılmaya başlandı. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz beye teşekkür ediyorum. Eskiden yollarımız çamurdu, pek kullanılamıyordu. Yollarımız şuan yapılmaya başlandı emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan çalışmaların çok yönlü sürdürüldüğünü belirterek, "Dün itibariyle Erkonağı mahallemizde beton yol çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimizi zaman kaybetmeden yaptığımız planlama doğrultusunda ivedilikle Dilekli kırsalına yönlendirdik. Bugün itibariyle mahallemizde mahalle içi beton yol yapım çalışmaları başladı. Çalışmaların her iki mahallemize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195