Title of a News Article

Kırsal mahallelere asfalt götürüyorlar

Kırsal mahallelere asfalt götürüyorlar
banner206
 Ceylanpınar'a geçtiğimiz yıl bağlanan Büyükçeylı Mahallesinde asfalt öncesi stabilize çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, yaklaşık 10 KM'lik bir yolun asfaltlanacağını söyledi. Mahalle yollarının kötü bir durumda olduğunu belirten Bayol, mahalle sakinlerinin talepleri üzerine çalışmalara başlandığını ifade etti. 
Bayol şunları söyledi: "Büyükçaylı mahallemiz geçtiğimiz yıl Ceylanpınar'a bağlandı. Mahalle sakinleri ve muhtardan gelen talepler doğrultusunda Akçakale yolu bağlantısının 7 Km'si stabilize yoldu. Burası büyük bir mahallemiz, 7 bağlısı bulunuyor. Bu alan TİGEM arazileri içerisinde bulunuyor. Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine bu yolumuzun asfaltlama programına alınması konusunda Belediye Başkanımız Menderes Atilla ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi talimat verdiler. Bugün de asfalt öncesi stabilize çalışmasına başlandı. İnşallah en kısa zamanda bu yolun 7 KM ve bağlantısıyla birlikte toplam 10 KM'lik yolda asfaltlama çalışması yapılacak. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum."
Mahalle sakinlerinden Cuma Mor da Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Bizim yolumuzu yapıyorlar. Hepsinden çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195