Title of a News Article

Kuş kırsaldaki çalışmaları inceledi

Kuş kırsaldaki çalışmaları inceledi
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonunda kırsala çıkarma yapıp, ekipler tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonunda kırsala çıkarma yapıp, ekipler tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi, vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi. Başkan Kuş, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Meclis Üyesi Ahmet Çoban ve birim amirleriyle birlikte Bayraklı kırsal mahallesine geçti. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Kırsalda 3 olan şantiye sayımızı 4’e çıkarıyoruz.” Dedi. Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar da Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.

Ayırım yapmadan hummalı bir şekilde çalışmaya ve hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Gerek merkezde gerekse kırsal mahallelerimizde hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda Bayraklı mahallemizdeyiz, mahalle sakinlerinin yol talepleri vardı. Bu talepleri, sıkıntıları gidermek adına ekibimize talimatımızı verdik. Hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Kısa bir zaman zarfı içerisinde buradaki çalışmalarımızı bitirip, Bayraklı mahallemizdeki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin sıkıntılarını da bertaraf etmiş olacağız. belirli bir program dahilinde çalışma yürütüyoruz. Tüm kırsal mahallelerimizin sorunlarını bir bir bitireceğiz. Şu anda 3 şantiye ile çalışma yürütüyoruz. Payamlı, Yardımcı nahyaları ile Tektek dağlarında hizmet veren şantiyelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Sayıyı 4’e çıkarıyoruz. Eyyübiye ilçemiz 32 İlden büyük İlçe, dolayısı ile coğrafyamızda çok ciddi sıkıntılar var. Özellikle kırsal mahallelerimizde hizmet anlamında yetişmekte güçlük çekiyoruz. Bu sebepten dolayı bir şantiyenin daha ihalesini yaptık. İnşallah 2020 yılı sonu itibari ile kırsaldaki bütün mahallelerimizin sıkıntılarını gidermiş olacağız. “dedi.

Bayraklı Mahalle Muhtarı Nurettin Aslanlı ise şunları söyledi;”Bayraklı mahallemizde yol çalışması yapılmaktadır. Başkanımızdan Allah razı olsun. ihtiyacımız olan hizmetleri yapmaktadırlar, teşekkür ederim. Allah razı olsun mahallem adına. “

Başkan Kuş’un taleplerine anında yanıt verdiğini ve ekiplerin çalışma başlattığını belirten vatandaşlar,” Eyyübiye Belediye Başkanından Allah razı olsun. Mahallemizin bütün ihtiyacını giderdi ne eksiğimiz varsa söz verdi yaptı ve yapıyor. Kendisinden bin defa Allah razı olsun.Başkanımızdan Allah razı olsun. Köy yollarımızı yaptı, yolları evlerimizin önüne kadar getirdi. Daha önce baya sıkıntılarımız vardı. Bu sıkıntıları sağ olsun Mehmet Kuş Başkanımız giderdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195