Title of a News Article

Kuş o bölge için karar verdi...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Asya mahallesi temasları kapsamında vatandaşların yazın toz, kış aylarında da çamurdan dolayı mağduriyet yaşadığı alanı, mahalleye yeşil alan olarak kazandırıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle gezileri kapsamında gittiği Asya mahallesinde, vatandaşların yazın toz, kışın da çamurdan dolayı mağduriyet yaşadığı alanı, mahalleye park olarak kazandırma talimatı verdi. Dur durak demeden saha gezilerine devam eden ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyip anında çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Asya mahallesindeki temasları kapsamında, Yenice mahallesi ile Asya mahallesi arasında kalan ve vatandaşların hem yol hem de toz ve çamurdan dolayı mağduriyet yaşadığı alana el attı. Fen İşleri Müdürlüğüne yol, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne yeşil alan talimatı veren ve çalışmaların hemen başlamasını isteyen Başkan Kuş, vatandaşların da takdirini topladı. Mağduriyetlerin bir bir önüne geçmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Bu bölgeye hem yeni yol ağı oluşturacağız hem de yeşil alan yapıp vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirecekleri, çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri sosyal donatı alanlarına çevireceğiz.” Dedi.

İlçe genelinde ekiplerin hummalı bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, konuşmasında şunları söyledi,” Asya Mahallemizi gezmeye devam ediyoruz. Muhtarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte mahallemizde yapacağımız çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunuyoruz. Şuanda Asya mahallemizin uç noktasındayız ve maalesef arkada görmüş olduğunuz gibi burası toprak yığını ile dolu. Kışın çocuklarımız çamur içerisinde kalacaklar, arabası olan vatandaşlarımız yol olmadığı için burayı kullanamayacaklar. Biz Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze talimat verdik ve hızlı bir şekilde burayı Asya Mahalle sakinlerine park olarak kazandıracağız. Bu bölgede hem yaşam alanları olacak hem vatandaşlarımızın gelip gidecekleri yol olacak. Yine bu bölgemizde çocuklarımızın oyun alanları olacak ayrıca bu mahallemizi çamurdan tozdan ve topraktan da kurtarmış olacağız.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195